Schrijf een nieuw bericht voor de reviews

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt bij de reviews nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
953 berichten.
Jesse uit Millingen aan de Rijn schreef op 10 juni 2023 om 12:21
Onlangs geslaagd voor mijn rijbewijs. Hier zeer tevreden mee en ben zeker goed op weg geholpen door mijn instructeur (Corné)!! Correct is zeker een aanrader!
Sam Rennings schreef op 7 juni 2023 om 11:38
Les gehad van Bart. Vanaf les een goede instructies gekregen! En zo mijn examen in een keer gehaald.
Kynan schreef op 31 mei 2023 om 15:22
Bedankt Bart! Erg fijne, rustige lessen met genoeg mogelijkheid tot vragen stellen en uitleg krijgen.
Quinn uit Nijmegen schreef op 27 mei 2023 om 14:21
Ik heb heel snel heel goed auto leren rijden! Top bedrijf, altijd goede service gehad.
Sander uit Nijmegen schreef op 12 mei 2023 om 10:25
Les gehad bij Bart. Fijne lessen met duidelijke instructies en benoemt de fouten zodat je er van kunt leren. In een keer geslaagd en bedankt voor de lessen!
Milan Kropman uit Beek ubbergen schreef op 11 mei 2023 om 09:32
Les gehad bij Corné en Marrigje, beide hele goeie/aardige instructeurs die weten wat ze doen. Ik heb met veel plezier bij ze gereden en ook in één keer mijn rijbewijs gehaald. Absolute aanrader!
Marit uit Bemmel schreef op 10 mei 2023 om 16:22
Onlangs geslaagd, heb les gehad van Marrigje. Ben heel erg blij dat ik geslaagd ben maar ga de gezellige les uurtjes met Marrigje zeker missen! Voelde me altijd op mijn gemak in de auto. Veel gelachen en fijne gesprekken gehad. Bedankt Marrigje. Ga je enorm missen!
Zora uit Nijmegen schreef op 10 mei 2023 om 15:52
Ik heb rijles bij Vincent gehad en kan het enorm aanraden. Vanaf de eerste les voelde ik mij op mijn gemak. Hij is vriendelijk en de uitleg was altijd duidelijk en kalm. Bedankt voor de lessen!
Janna uit Nijmegen schreef op 8 mei 2023 om 12:57
Goede rijschool om te lessen. Bart is een fijne en rustige rij-instructeur. Je krijgt altijd de kans om iets te vragen en hij probeert je te laten leren van je fouten. Fijne manier van lessen en ik heb ook mijn rijexamen in 1 keer gehaald!
Simon uit Nijmegen schreef op 29 april 2023 om 17:56
Les gehad van Marrigje en onlangs geslaagd. Al met al ben ik heel tevreden over mijn ervaringen bij haar. Marrigje is geduldig, en kan goed identificeren welke soort uitleg past bij een bepaald persoon. Mede daardoor vond ik de kwaliteit van de lessen hoog. Daarnaast altijd een goede sfeer in de auto, met haar kunnen lachen, en altijd met plezier gereden.
Nina uit Nijmegen schreef op 26 april 2023 om 19:06
Ik heb rijles van Vincent gehad. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij hem in de auto. Hij legde altijd alles heel rustig en duidelijk uit. Ook gaf hij de verbeterpunten goed, maar op een fijne manier aan. Ik ben binnen een jaar in 1x geslaagd! Absoluut een aanrader!
Imro uit Nijmegen schreef op 26 april 2023 om 10:32
Ik heb rijles van Vincent gekregen. Hij heeft me sinds dag 1 alles goed en duidelijk uitgelegd en ben door hem geslaagd!
Lana Geutjes uit Millingen aan de Rijn schreef op 25 april 2023 om 13:06
Ik heb rijlessen gehad van Marrigje. In 1 keer geslaagd door haar fijne en leuke lessen! Het was altijd gezellig en ze wist precies hoe ze je moest coachen. Ik voelde me altijd op mijn gemak bij haar en ze had altijd een luisterend oor. Ik raad haar sowieso aan iedereen aan. Bedankt Marrigje, ik ga je lessen missen!
Yuan Schoonhoven schreef op 18 april 2023 om 17:13
Vandaag met al het vertrouwen in een keer kunnen slagen dankzij Marrigje. Bij Marrigje in de auto was het vanaf het eerste moment fijn. Ze geeft goed les en is geduldig met je. Ze heeft humor en weet ook wanneer er even doorgepakt moet worden. Voor mij de perfecte match. Alles ging op een respectvolle en vriendelijke manier. Daardoor was er niks om onzeker over te worden. Vanaf de eerste les tot de laatste les heb ik enorm genoten. Niet alleen goed leren rijden, maar ook echt plezier gehad.Ik gun het iedereen om een instructeur te vinden die bij je past en raad ik je zeker aan om bij Marrigje te lessen.
Merel schreef op 9 april 2023 om 13:15
Ik heb rijles gehad van Corné, erg fijne rij instructeur die alles rustig uitlegt en de tijd neemt om je alles goed uit te leggen, de lessen bij Corné vond ik altijd erg fijn!
Sanne uit nijmegen schreef op 30 maart 2023 om 19:28
Fijn gelest bij correct. Ze lieten me pas op wanneer ik het echt kon, zo ben ik in een keer geslaagd.
Romy schreef op 23 maart 2023 om 16:57
Rijlessen gehad van Corné en absoluut genoten! Week in week uit lekker een uurtje crossen en daarmee getraind worden tot een goede en assertieve bestuurder. Ik zou bijna zeggen dat ik de weekelijkse lessen ga missen... Bijna 😉Zeer tevreden met Corné als intructeur - hij is duidelijk, constructief en motiveert je echt om een goede bestuurder te worden. Niet alleen voor de andere weggebruikers, maar vooral ook voor jezelf. Corné, bedankt! En ik zal denk ik vaak genoeg nog wel eens terugdenken aan al jouw wijsheden. Op heel veel veilige kilometers!
Julia schreef op 23 maart 2023 om 12:42
Ik heb les gehad van Corné, hij is een fijne instructeur en geeft goed les. Duidelijke feedback en flexibel met lessen in plannen. Hij heeft echt verstand van zijn vak! Ik zal Corné en de rijschool erg aanraden bij anderen!
Valentijn uit Nijmegen schreef op 23 maart 2023 om 12:24
Ik heb het rijexamen in één keer gehaald dankzij de goede lessen van Bart! Bart is erg geduldig en duidelijk, en ik kon altijd vragen stellen of om extra oefening vragen. De sfeer was erg aangenaam, en de kritische blik van Bart heeft mij uiteindelijk goed voorbereid op het examen. Enorm bedankt!
Margot schreef op 7 maart 2023 om 14:53
Ik heb les gehad van Marrigje, wat altijd erg fijn was. Ze coacht je heel goed bij het rijden en maakt je bewust van je verbeterpunten op een constructieve en vriendelijke manier. De lessen waren altijd gezellig, en het inplannen van de lessen kon ook heel flexibel. Ik zou haar, en de rijschool, zeker aanraden bij anderen!