Schrijf een nieuw bericht voor de reviews

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt bij de reviews nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
953 berichten.
Maud uit Millingen aan de Rijn schreef op 7 maart 2023 om 10:11
Toen ik vorige jaar mei begon met lessen bij Marrigje, vond ik het super super spannend. Nadat we een kwartiertje in de auto zaten, had Marrigje me al zoveel meer op me gemak laten voelen. Bij Marrigje is een fout niet iets negatiefs, maar juist iets waar je van kan leren. Ik heb me altijd fijn bij haar in de auto gevoeld! Marrigje is echt een schat en ik zou iedereen aanraden om hele leuke en leerzame lessen bij haar te volgen!
Merel schreef op 2 maart 2023 om 18:27
Ik heb lessen gehad van Vincent en ik vond vanaf het begin al dat hij alles duidelijk en rustig aan je uitlegt. Je kan een goed gesprek met hem voeren, maar hij is ook duidelijk in wat je verbeterpunten zijn en hoe je dat kunt verbeteren. Fijne sfeer tijdens de lessen en de communicatie was altijd goed. Ik vind het zeker een aanrader om bij hem te gaan lessen!!
John uit Nijmegen schreef op 26 februari 2023 om 20:47
Ik heb gelest bij Corné, een aardige en directe instructeur, met heldere instructies waardoor je goed voorbereid bent voor het examen.
Lotte uit Wijchen schreef op 25 februari 2023 om 19:39
Ik heb les gehad bij Bart, ik vond het erg fijn bij Bart in de auto omdat hij duidelijk uitleg geeft. Als je iets extra’s wilt oefenen is daar altijd ruimte voor en Bart is altijd erg flexibel. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en daar ben ik Bart erg dankbaar voor!
Ties Montanus uit Nijmegen schreef op 25 februari 2023 om 10:40
Ik heb les gehad van Bart en vond dat zelf erg prettig. Hij was er altijd lekker nuchter over, hij liet je weten wat er goed ging, maar ook zeker wat er nog beter moest. Hij heeft er voor gezorgd dat ik niet overmoedig het examen in ging en bleef focussen op mijn verbeter punten zodat ik alle punten goed beheerste. Vond zijn manier van lesgeven dus erg prettig en heb het daardoor ook in 1x gehaald. Is dus zeker aan te raden
Megan uit Groesbeek schreef op 22 februari 2023 om 16:30
Minder dan een jaar geleden begon ik met mijn eerste rijles bij Bart. Ik had mij geen betere rijinstructeur kunnen wensen, zo kalm, aardig en ook veel gelachen! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijexamen en wil Correct en met name Bart hiervoor hartelijk danken! Echt een aanrader om hier te lessen.
Nick Tielkens uit Millingen aan de Rijn schreef op 19 februari 2023 om 10:17
Ik heb rijlessen van Corné gehad waren erg fijn legt je alles goed en duidelijk uit en wilt het beste voor je bijv het plannen met de lessen daar houdt hij met iedereen rekening mee, verder leuke tijd gehad en was erg op mijn gemak daarbij heeft hij mij geholpen om in een keer mijn rijbewijs tehalen bedankt Corné Zeker een aanrader!!!
Z.H. uit Nijmegen Lent schreef op 18 februari 2023 om 14:38
Laatst heb ik mijn rijbewijs gehaald onder begeleiding van instructeur Vincent. De eerste keer dat ik bij hem leste merkte ik dat hij op een geduldige, rustige maar effectieve manier les geeft. Hij heeft passie voor zijn vak en dat merk je aan de fijne lesomgeving die hij creëert in de auto. Hoewel ik zelf vaak erg gefocust was op het rijden en weinig sprak was een leuk gesprek houden met Vincent altijd binnen handbereik. Verder is hij erg stipt met de afgesproken lestijden en begeleidt hij je goed naar het examen toe d.m.v. tips en veel oefenen. Nu geeft hij ook les aan mijn broertje, dus we zijn benieuwd of Vincent ervoor kan zorgen dat ook hij snel zijn rijbewijs kan halen. Heel erg bedankt Vincent!
Kiki uit Millingen Aan De Rijn schreef op 14 februari 2023 om 15:42
Ik heb een hele fijne lestijd gehad bij Corné. Alles was altijd goed geregeld en was flexibel. Hij was altijd lekker duidelijk dus je wist waar je aan toe was. Altijd vrolijk! Zeker aan aanradar!!!
Zaheer Babar uit Nijmegen schreef op 7 februari 2023 om 15:10
Today I passed my driving exam. It was very nice to take lessons through Correct. The instructors guided me very well through each and every aspect. They were very nice, well trained, flexible, and humble. Here I would like to thanks both of my instructors @Bart and @Erik, you guys were amazing. I would recommend to take lessons from these instructors. Although Erik is not there anymore but Bart is there who can also understand English… Many Thanks
Lotte uit Nijmegen schreef op 5 februari 2023 om 14:00
Ik heb gelest bij Corné, een vriendelijke man die goed les geeft en duidelijke instructie geeft. In 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen! Bedankt Corné!
Naëma schreef op 28 december 2022 om 12:40
Ik heb gelest bij Marrigje. Marrigje geeft begeleiding op een fijne manier. Tijdens de rijlessen was er een fijne sfeer. Ik voelde mij erg op mijn gemak. Ook is Marrigje altijd erg flexibel dit is fijn als je naast rijlessen nog naar school moet of moet werken. Heel erg bedankt voor het helpen behalen van mijn rijbewijs.
Finn uit Beuningen schreef op 25 december 2022 om 22:54
Ik heb gelest bij Corné. Een man met veel verstand en passie voor zijn vak. Altijd directe en duidelijke uitleg tijdens de lessen wat resulteerde in het behalen van mijn rijbewijs in één keer. Zeker een aanrader!!
Maud Brugman uit Ooij schreef op 22 december 2022 om 10:06
Ik heb een fijne lestijd gehad bij Corné. Snelle communicatie en alles goed geregeld!
Ali Reza Moesawi uit Nijmegen schreef op 21 december 2022 om 12:20
Ik heb rijlessen gehad bij Vincent van Voorst, deze lessen waren erg goed. Hij legt je alles netjes uit en helpt wanneer dat nodig is tijdens rijlessen. Vincent is vanuit mij oogpunt een nette aardige rijinstructeur, door zijn lessen en geduld dus in een keer geslaagd. Nogmaals dank u wel Vincent van Voorst voor de goede lessen. Hij is hierdoor dus zeker een goede aanbeveling!
Bastiaan Wijlacker uit Nijmegen schreef op 21 december 2022 om 10:26
Ik had les van Bart van Hatert, hij geeft fijn les en heeft mij goed voorbereid voor mijn praktijkexamen. Daarom wil ik graag Bart bedanken.
Julian Weijers uit Tilburg schreef op 12 december 2022 om 14:23
Ik heb rijles gehad bij Vincent van Voorst, ik heb de lessen als erg prettig ervaren, je voelt je veilig bij hem in de auto en je hebt fijne gesprekken die zeker niet altijd over het rijden gaan 🙂 Heb zojuist mijn rijbewijs gehaald dus de lessen zijn ook zeker effectief.
Rik uit Nijmegen schreef op 6 december 2022 om 08:59
Les gehad bij Bart. Super goede instructeur en met plezier gelest. In een keer geslaagd!
Ryan Wulterkens uit Ooij schreef op 29 november 2022 om 13:19
Ik heb een fijne tijd gehad tijdens de rijlessen met Corné
Ties uit Nijmegen schreef op 16 november 2022 om 11:17
Les gehad bij Marrigje en in 1 keer geslaagd. Super goeie uitleg en ze wilt je echt helpen. Zeker een aanrader!