Schrijf een nieuw bericht voor de reviews

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt bij de reviews nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
953 berichten.
Zhen Fei schreef op 27 november 2023 om 13:54
Net mijn praktijkexamen in 1x gehaald bij Vincent. Fijne en gezellige lessen vooral en geeft kritiek waar het nodig is. Dus zeker een aanrader.
Damien uit Millingen aan de Rijn schreef op 24 november 2023 om 18:42
Geweldige lessen gehad van Corné, legt alles geweldig en eenvoudig uit en gaat in detail wanneer het nodig is. Altijd leuke gesprekken gehad tijdens het lessen en zeer persoonlijk met ondersteuning. Zeker een aanrader
Simon uit Nijmegen schreef op 7 november 2023 om 15:56
Ik heb bij Marrigje les gehad en dat heb ik altijd erg fijn gevonden. IK ben in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen, ik zou Marrigje aan iedereen aanraden.
Cas schreef op 2 november 2023 om 13:53
Leuke instructeurs en in een keer geslaagd
Mila uit Ooij schreef op 20 oktober 2023 om 13:02
Ik heb vorige maand mijn rijexamen in één keer gehaald en de examinator zei dat hij kon merken dat er goed geoefend was. Corné was mijn instructeur. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd en ervoor gezorgd dat ik op het juiste niveau ben gekomen. Bedankt daarvoor!
Charlotte uit Leuth schreef op 17 oktober 2023 om 16:50
Ben heel blij! Mijn rijbewijs in een keer gehaald! Ik heb les gehad van Corné. Heb veel van hem geleerd. Daarnaast denkt hij goed met je mee, heb onder andere een extra boek van hem te leen gekregen wat me goed hielp met de rijlessen! Ook is hij altijd flexibel met het inplannen van lessen. Bedankt voor alles!
Marlijn uit Ooij schreef op 19 september 2023 om 07:49
Gister mijn rijbewijs gehaald! Ik heb bij Vincent gelest wat een top instructeur. Legt alles goed en duidelijk uit en neemt alle tijd voor je. Hij is flexibel in het plannen van lessen en denkt mee waar nodig is. Bedankt Vincent en Correct !!
Isa uit Nijmegen schreef op 15 september 2023 om 11:56
Gelest bij Marrigje, helemaal top, superr lieff en gezellig en veel geleerd. In een keer geslaagd! Echt een aanrader!
Karlijn uit Leuth schreef op 12 september 2023 om 13:01
Ik heb het afgelopen jaar rijles gehad bij Corné en marrigje. Ik heb het vanaf het begin altijd leuk gehad bij hun. Wat je bij beide merkt is de passie voor het rijden. Hierdoor leer je elke les wel iets. Ze zijn flexibel in het plannen van de rijlessen en ze denken mee aan een andere oplossing als het niet lukt. Ik ben altijd met veel plezier gaan rijden en raad ze ook zeer zeker aan! Bedankt voor alles!
Lily uit Nijmegen schreef op 11 september 2023 om 13:02
Super fijn kunnen lessen, heb een top rij-instructeur gehad (Marrigje Benning)! Ben altijd met zin gaan lessen! Ze heeft me goed geholpen en me altijd gemotiveerd.
Emma uit nijmegen schreef op 7 september 2023 om 18:01
Les gehad bij vincent en in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Hij legt duidelijk en rustig uit. Vincent bedankt voor de fijne lessen!
Amelie uit Nijmegen schreef op 7 augustus 2023 om 12:03
Ik ben onlangs geslaagd voor mijn rijexamen en dit is natuurlijk grotendeels te danken is aan mijn rij-instructeur, Vincent.Ik vond Vincent een hele fijne en goede rij-instructeur. Zijn duidelijke passie voor het lesgeven waren merkbaar. Hij had altijd de drive om me op de best mogelijke manier te laten rijden, en bleef hierbij altijd geduldig en professioneel.Zo heeft hij mij nooit het gevoel gegeven dat ik gehaast moest leren of onder druk stond om gehaast bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. Hij gaf me in plaats daarvan het vertrouwen en de ruimte om op mijn eigen tempo te groeien. Dit maakte de lessen niet alleen prettig, maar ook extra effectief.Het hoogtepunt van mijn rijlessen met Vincent was natuurlijk toen ik in één keer slaagde voor mijn rijexamen! Zijn prettige rijlessen hebben ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid was en (ondanks alle zenuwen) wel met vertrouwen aan mijn examen begon.Als je op zoek bent naar een rij-instructeur die niet alleen gepassioneerd is over zijn werk, maar ook een oprechte wens heeft om zijn leerlingen te helpen slagen, dan raad ik Vincent zeker aan!Nogmaals bedankt Vincent!
Ilse Hermsen uit Beuningen schreef op 1 augustus 2023 om 14:25
Na ruim 1,5 jaar eindelijk geslaagd voor mij rijbewijs. Vincent van Voorst is in al die tijd een goede rijinstructeur geweest die met liefde de tijd en moeite voor je neemt. Vincent van Voorst bedankt!
Abel uit Nijmegen schreef op 24 juli 2023 om 19:34
Ik heb lessen gehad bij Vincent. Hij legt rustig en duidelijk uit. Door zijn nauwkeurigheid op alle vlakken kan hij je zo goed mogelijk helpen om te slagen voor het examen. Bedankt voor de fijne lessen, van begin tot het eind! Abel
Thijmen Huting uit Oosterhout schreef op 20 juli 2023 om 15:03
Gezellige lessen gehad bij Vincent. Fijn persoonlijke hulp bij de lastigere stukken in de auto. Geweldige rijlessen gehad!
Luuk Brok uit Ubbergen schreef op 6 juli 2023 om 19:37
Ik heb een fijne en goede instructeur gehad, dankjewel Corné! Ik had altijd zin in mijn rijles en dat is een goed teken! Prima rijschool mensen!
Danielle uit Nijmegen schreef op 6 juli 2023 om 09:16
Super fijn les gehad van Marrigje en goed opgevangen/ andere alternatieven gegeven wanneer nodig. Rijschool altijd goed te bereiken en denkt fijn mee. Ook theoriecursus gedaan op de rijschool die aan te raden is.
Tigo uit Nijmegen schreef op 27 juni 2023 om 13:21
Les gehad van Vincent, 1e keer geslaagd met grote dank aan Vincent. Lessen waren altijd fijn en rustig. Zeker een aanrader!
Saskia schreef op 26 juni 2023 om 19:35
Dankzij de duidelijke instructies van Vincent en zijn vertrouwen in mijn rijvaardigheid, heb ik de lessen altijd als erg prettig ervaren. Door tijdens het rijden regelmatig vragen te stellen over de verkeerssituatie van dat moment en veel feedback te geven op mijn eigen handelen achter het stuur, heeft hij mij klaargestoomd voor het examen. Vorige week ben ik geslaagd. Dankjewel, Vincent!
Pjotr schreef op 24 juni 2023 om 12:33
Ik heb les gehad van Marrigje. Altijd super aardig en kan je alles over het verkeer op een leuke en gezellige manier uitleggen.