Even voorstellen!!

Wij van rijschool correct zijn misschien wel de oudste rijschool van Nijmegen maar zeer zeker niet de oudste instructeurs!! ?
Wij werken met een ervaren team van 7 instructeurs en een secretaresse op ons kantoor vlak bij plein 1944.
Het pand is makkelijk bereikbaar voor de theorie-weekenden die wij twee keer per maand houden en in alle rijlespakketten ook kosteloos is.
Wij vinden dat als jij een rijlespakket neemt je niet voor theorieles hoeft te betalen maar echt alleen het CBR examen.

Wij helpen jou graag op weg om op jouw tempo zoals jij dat wil naar het praktijkexamen te werken.
Je kunt thuis of op school opgehaald worden in de regio van Nijmegen en daar ook weer worden afgezet. Kom je van ver dan ben je uiteraard van harte welkom en dan spreken wij meestal af bij het centraal station Nijmegen.
Bij ons heb je altijd dezelfde instructeur met dezelfde auto en dat is wel zo prettig!

Wij zijn enthousiast en zeer gedreven om jou aan het roze pasje te helpen en zijn er van overtuigt
dat de rijlessen met plezier zullen worden ervaren.
Graag tot in de lesauto ?

Faalangst!

Heb je last van faalangst? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Al onze instructeurs zijn hiervoor gecertificeerd. Bij het CBR is het mogelijk om een faalangstexamen af te leggen. Bij dit examen is er eerst een intakegesprek waarin je jouw situatie en jouw faalangst kunt bespreken. De examinator zal hier ook tijdens het examen rekening mee houden.

Ook is er tijdens dit examen tijd voor een time-out, hier mag je zelf om vragen als de zenuwen toeslaan, maar de examinator kan het ook voorstellen.

Dit examen duurt in het totaal wel wat  langer en is daarom ook wat duurder dan het reguliere examen. (Het rijden zelf zal niet langer duren dan een normaal examen)

Het is niet makkelijker en ook bij dit examen moet je op een veilige en verantwoorde manier kunnen deelnemen aan het verkeer.