Rijschool Correct bestaat al sinds 1948 en onderscheidt zich al generaties lang van vele andere rijscholen door onze bedrijfsopbouw.
Bij rijschool Correct zijn alle instructeurs namelijk volledig zelfstandig ondernemer en gezamenlijk hebben wij de coöperatieve vereniging rijschool Correct gerealiseerd.
Dagelijks rijden er velen verschillende soorten lesauto’s rond de omgeving van en in Nijmegen, allemaal onder de zelfde vlag. Samen kunnen we ook van elkaars ervaringen leren en ideeën uitwisselen hoe we het nog beter kunnen doen voor onze leerlingen. Het resultaat wat we daar uit opmaken drijft ons om dit werk op deze manier te doen. Gedrevenheid, enthousiasme en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij helpen u op weg!

Als leerling heb je bij ons het voordeel dat je vanaf les één tot je examen dezelfde instructeur hebt. Bij ons halen de instructeurs je op alle plaatsen in Nijmegen op en kun je in overleg met de instructeur ook buiten Nijmegen opgehaald worden.

Door het regelmatige werkoverleg wat wij hebben en de verschillende nieuwe bijscholingen waar alle instructeurs aan deelnemen, zijn onze instructeurs altijd up to date.

Op ons kantoor zorgen de baliemedewerkers ervoor dat bij het aanvragen van een tussentijdse toets of examen altijd gekeken wordt naar de wensen van de leerling. Omdat zij de hele dag de agenda van het CBR erbij hebben kunnen we daar mooi op inspelen en hoeven de instructeurs dat niet ’s avonds te doen met het risico dat alle prettige examentijden en data al weg zijn.

Wij zijn dus een goed op elkaar ingespeeld team!