Schrijf een nieuw bericht voor de reviews

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt bij de reviews nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
953 berichten.
Selma uit Nijmegen schreef op 12 april 2024 om 08:31
Door de fijne lessen van Felicia heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Het was altijd gezellig in de auto en daarnaast ontzettend leerzaam. Bedankt!
Demi van Deursen uit Kerkdijk 46 Erlecom schreef op 10 april 2024 om 10:16
Altijd super fijne duidelijke lessen ervaren bij Marrigje. Ze is heel lief en altijd heel duidelijk. Ze neemt de tijd voor je om alles uit te leggen en dat is echt super fijn! Ben in een keer geslaagd hierdoor.
Noa uit Gassel schreef op 9 april 2024 om 15:48
Nadat mijn broer, zus en vriendin bij Vincent geslaagd zijn ben ik ook lessen bij hem gaan volgen. De manier waarop Vincent lesgeeft vond ik erg prettig en ik voelde me altijd op mijn gemak. Het theorie weekend die de rijschool aanbied is ook zeker een pluspunt. Zeker een rijschool om aan te raden!
Simon uit Wijchen schreef op 28 maart 2024 om 11:48
Net mijn rijbewijs gehaald vanwege de fantastische lessen van Bart. De rustige, duidelijke uitleg in combinatie met de goede tips hebben er voor gezorgd dat ik het in een keer heb kunnen halen. Heel erg bedankt!!
Lin schreef op 6 maart 2024 om 13:08
Net geslaagd voor mijn examen dankzij de hele fijne lessen van Felicia. Er hing altijd een ontzettend fijne en leerzame sfeer in de auto. Felicia was altijd duidelijk, gezellig en zeer behulpzaam! Ook sprak ze vaak haar vetrouwen in mij uit. Hartelijk bedankt!!
Mara schreef op 2 maart 2024 om 18:21
Les gehad bij Corné, fijne begeleiding en super veel geleerd! Een geduldige rijinstructeur en is duidelijk waar dat nodig is ook is hij altijd in voor een grapje! Kortom hele fijne lessen gehad heel erg bedankt daarvoor!!
Ali schreef op 1 maart 2024 om 11:13
Vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik heb goeie lessen gekregen van Bart die geduldig is en met je meedenkt en dat is natuurlijk heel fijn. Bedankt daarvoor. Het is zeker een aanrader!!
Jackie uit Nijmegen schreef op 22 februari 2024 om 20:48
Rijbewijs gehaald dankzij de super fijne lessen van Marrigje. Ik stapte altijd met veel plezier in de auto. Het waren niet alleen gezellige lessen, maar alles werd ook altijd op een fijne, rustige en respectvolle manier uitgelegd. Dankjewel!
Jackie uit Nijmegen schreef op 22 februari 2024 om 20:42
Mijn rijbewijs gehaald dankzij de fijne rijlessen bij Marrigje. Altijd met plezier de auto ingestapt voor een les. Tijdens de les was het niet alleen gezellig, maar werd alles ook altijd alles op een fijne respectvolle en rustige manier uitgelegd. Dankjewel!
Kimo uit Lent schreef op 22 februari 2024 om 14:47
Ik heb hele fijne lessen gehad van Marrigje! Marrigje zorgde altijd voor een hele fijne en ontspannen sfeer in de auto, waardoor ik altijd met plezier naar mijn lessen ging. Super bedankt!
Bart uit Beuningen schreef op 20 februari 2024 om 16:54
Hele fijne rijlessen gehad met Vincent. Altijd wel open voor praatje in de auto en wordt altijd nooit boos als je meerdere fouten maakt en zet nooit teveel druk. Harstikke bedankt en meer veilige kilometers.
Fatim uit Nijmegen schreef op 17 februari 2024 om 12:57
Corné is een hele fijne rijinstructeur, hij heeft veel geduld en wilt je heel graag helpen. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven bij rijschool Correct!
Kyrill uit Nijmegen schreef op 13 februari 2024 om 16:33
Heb onlangs mijn praktijk gehaald door Felicia. Door de tips en goede uitleg ging het veel beter. Dankjewel!
Minke schreef op 4 februari 2024 om 16:25
Deze week geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij de uitstekende lessen van Corné. Hij is duidelijk wanneer nodig maar ook geduldig en grappig wanneer het kan. Een betrokken instructeur met kennis van zaken!
Max Gerrits uit Nijmegen schreef op 1 februari 2024 om 17:01
Heb super fijne rijlessen gehad van Vincent van der Voorst. Ben ik 1x geslaagd voor mijn praktijk examen, dankzij de fijne uitleg van Vincent tijdens de rijlessen. Hartelijk bedankt daarvoor!
Anouk schreef op 29 januari 2024 om 19:44
Hele fijne lessen gehad bij Vincent! Er is altijd ruimte voor een gezellig praatje. Hij legt alles rustig en tevens ook duidelijk uit. Zeker weten een aanrader!!
Mila uit Ooij schreef op 12 december 2023 om 11:54
Super goede lessen gehad van Marrigje. Heb mijn praktijk in 1x gehaald dankzij de fijne lessen waar ik mij altijd op mijn gemak heb gevoeld en altijd de ruimte had om fouten te maken en hier echt van te leren. Een aanrader voor iedereen!
Roemer uit Nijmegen schreef op 11 december 2023 om 17:58
Corné is een goede ervaren instructeur die duidelijk maar ook geduldig is, ookal zak je wat vaker. Hij geeft je inzicht in wat je nou eigenlijk aan het doen bent in de auto, die je toe kan passen om op een veilige en duurzame manier te leren rijden. Al met al hele goede leerervaring gehad!
Sil schreef op 11 december 2023 om 17:49
Onlangs geslaagd voor mijn rijbewijs, altijd met alle liefde goed geholpen. Dankjewel Corné
Cas uit Nijmegen schreef op 6 december 2023 om 13:11
Ik heb gelest bij Vincent en dat was fantastisch. De man is altijd in voor een goed gesprek maar weet je ook heel goed uit te leggen hoe alles werkt en hoe je je het beste kan voorbereiden. In een keer geslaagd. Geweldige vent. 5 sterren.