Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.236.98.69 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
368 entries.
robin broeder
Het heeft misschien even geduurd maar naar 6 keer heb ik eindelijk mijn rijbewijs, kunnen halen dit is mede dankzij de goeden lessen die Bart heeft gegeven . En wat heel fijn is geweest dat Bart toch vertrouwen heeft gehouden in een goeie afloop dus bij deze Bart nogmaals heel erg bedankt voor alles.
Pim
In 1 keer geslaagd, dankje Vincent! Super relaxte manier van lesgeven, werkt perfect. Genoeg ruimte voor de nodige grapjes tussendoor terwijl je toch merkt dat je bijna vanzelf alles uiteindelijk onder de knie krijgt. Ik heb een hele leuke tijd gehad!
Amber
Ondanks corona mijn rijbewijs in 1x gehaald. Fijne duidelijke lessen bij Vincent en een goede rijschool!
Nienke
Wat heb ik genoten van de rijlessen bij Marrigje! Ik keek elke week weer uit naar de leerzame en gezellige lessen. Marrigje heeft geduld en legt duidelijk uit. Ze weet wat er verwacht wordt van je bij het CBR en kan goed inschatten wat jij nodig hebt om je rijexamen te halen. Ondanks dat ik erg blij ben met mijn rijbewijs, ga ik de leuke lessen zeker missen 🙂
Emma Jansen
Ontzettend fijn gelest bij Marrigje! Met heel veel geduld, passie en gezelligheid laat ze je het zelf leren en ondersteunt ze waar nodig is. Ze ziet en kijkt naar wat mensen kunnen en past het tempo en de lessen daarop aan. Daardoor voelde me heel vrij om te doen, laten en vragen wat ik wilde, waardoor ik snel vooruit ging. Nooit had ik het gevoel dat ik iets niet kon of slecht was. Marrigje leert je vertrouwen op en in jezelf. Marrigje dankjewel voor de goeie fijne tijd en mijn rijbewijs natuurlijk!! Ik keek elke keer weer uit naar een lesje met jou. Ik raad iedereen aan om bij Marrigje te lessen als je een goede, lieve, betrouwbare instructeur zoekt die samen met je naar de finish rijdt!
Ornella
Jaaa in 1x geslaagd mede dankzij Marrigje. Wat is het fijn om bij haar in de auto te zitten, alles word super duidelijk uitgelegd en met veel geduld. Heb ook nooit tegen de lessen opgezien en heb me altijd op me gemak gevoelt! En het was natuurlijk altijd weer een feestje samen in de auto!! Als je met een fijn en zeker gevoel wilt leren auto rijden is Marrigje zeker de gene die je hier superrrr goed bij kan helpen! Dus een echte aanrader!!!
Lisa
Hartelijk dank Correct en Corne! Een goede theorieweekend gehad vorig jaar. Zeer veel van geleerd en onthouden. De rijlessen van Corne; Hij heeft alle aandacht geduld en vertrouwen gegeven. Ik ga nu zelfverzekerd de weg op. Life changing.
Patrick
Als er een de rust kan bewaren, en de lessen heel rustig en helder kan uitleggen is het bart ! mede dankzij hem ben ik gister geslaagd. Heb leerzame lessen bij hem gehad. En wil hem daarvoor heel erg bedanken. Echt een aanrader ??
Rob
Altijd fijn rijles gehad bij Bart. Bedankt voor de kalme manier waarop je me naar het examen begeleid hebt. Alles was altijd netjes en goed geregeld. Helemaal top!
Seline
Zelfs in corona-tijden in één keer geslaagd! Ik wil Corné bedanken voor de gezellige lessen. Bij Correct is alles goed geregeld en ik kan het theorie-weekend wat ze aanbieden ook zeer aanraden! Bedankt voor alles!