Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.208.202.194 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
337 entries.
Joris
In 1x geslaagd met hulp van Bart. Er hing altijd een relaxte sfeer in de auto en de instructeur was wel in voor een grapje. Ook wist ik altijd gelijk waar ik aan toe was.
Mandy
Dankzij Marrigje in 5 maanden mijn rijbewijs gehaald. Lieve instructrice die je gerust steld, alles duidelijk uitlegt en er voor zorgt dat je je zenuwen de baas blijft. Lieve Marrigje ik ga de gezellige uurtjes met het foute uurtje op q-music met je missen. Dank je wel voor alles
Julia
Met Marrigjes lessen heb ik in een keer mijn praktijk examen gehaald. Haar manier van lesgeven is helder en duidelijk, daarbij is er ook heel veel ruimte om zelf uit te zoeken en veel fouten te maken. Want daar leer je het meest van. Marrigje zelf is echt een topvrouw. Ze laat je relaxed voelen achter het stuur en is altijd heel gezellig en betrokken. Dikke aanrader!!
Teun
Inmiddels mijn rijbewijs op zak dankzij Vincent, die me van begin tot eind hele goede en duidelijke uitleg heeft gegeven. Hij wist altijd helder te benoemen waar ik in welke situatie op moest letten, wat belangrijk en wat minder belangrijk was en hoe ik zo goed mogelijk voortgang kon maken. Iemand die echt boven alles zijn leerlingen wil laten slagen. Daarnaast was het ook altijd gezellig in de auto en heb ik me naast Vincent altijd prettig gevoeld.
Olaf Wijgers
Rij e en gezellige lessen met Bart gehad, ben zeer tevreden over de lessen.
Carolien
Rijlessen in één keer gehaald dankzij goede lessen en tips van Corné. Er was altijd een fijne, relaxte sfeer tijdens de lessen en Corné legt alles duidelijk uit, top!
Joris
Goede begeleiding door een instructeur die zijn werk duidelijk serieus neemt. En dat alles in een relaxte sfeer; het was gezellig in de auto met Corné. Ik ben dus tevreden over de lessen en het uiteindelijke resultaat!
Job
In één keer geslaagd. Altijd leuke en goede rijlessen van Bart gehad! Ik vond de lessen altijd zeer prettig.
Jessie
In één keer mijn praktijkexamen gehaald door de goede en leerzame lessen van Corné! Corné stelde mij altijd erg op mijn gemak in de auto en daardoor was het altijd fijn om te lessen. Fijne ervaring!
Ireen
Inmiddels al een tijdje geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Marrigje. Ik heb met veel plezier rijles van Marrigje gehad. Ze is zeer alert, betrokken en sociaal, waardoor je gaandeweg door duidelijke uitleg, doen en fouten maken leert autorijden. Marrigje geeft je zelfvertrouwen en geeft les op een manier die aansluit bij de persoon. Elke les was leerzaam, leuk en gezellig. Ik zou iedereen aanraden om les te nemen bij Marrigje!