Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.84.243.246 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
243 entries.
Karlijn
Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ben Marrigje heel erg dankbaar voor haar leerzame en leuke lessen! Rijschool correct is zeker een aanrader 👍🏻
Mesian
Vandaag geslaagd! Dankjewel Bart voor de laatste paar lessen, waar ik door de rustige uitleg heel goed voorbereid ben op vandaag. Zeker aan te raden als rijinstructeur! Ook nog bedankt aan Erik en ook Faisca!
Maura
Eindelijk geslaagd! Goeie rijinstructeur Marrigje! Iedereen aan te raden! Duidelijk maar ook fijne lessen gehad, leuke gesprekken en goeie uitleg!soms had ik Corné ook super fijn! Dankje wel Marrigje!!
Michel
Op 23-08-2018 eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Dit allemaal te danken aan Corné's goede uitleg en engelen geduld. Nogmaals bedankt Corné. Zeker aan te raden als rij-instructeur!
Carly
Vanmorgen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik heb rijles gehad van Marrigje en ik kan haar iedereen aanraden. Duidelijke uitleg. Ze is altijd heel vrolijk en we hebben veel gelachen tussen de serieuze lessen door. Marrigje heel er bedankt.
Melissa
mn rijbewijs eindelijk gehaald dankzij Vincent! top lessen gehad
Isa Sielcken
Vanmorgen heb ik mijn rijbewijs binnen gesleept en daar ben ik Vincent van Voorst erg dankbaar voor! Hij was echt de perfecte rij instructeur voor mij, hij neemt voor iedere leerling alle tijd, hij geeft goede opbouwende kritiek en ik voelde me altijd erg op mijn gemak. Vincent je bent een topper! En ook een compliment voor de rijschool zelf voor de fijne theorieweekenden die georganiseerd worden.
Sara
Vorige week geslaagd voor mn praktijkexamen!🎉 Super leuke maar bovenal zeer leerzame rijlessen gehad bij Corné. Zou de rijschool correct aan iedereen aanraden!
Yente van den Berg
Vandaag in 1 x geslaagd! Super blij en grote dank aan mijn rij-instructeur Corné Blom! Bedankt voor de gezellige en veilige uurtjes in de auto!
Celina
Wat heb ik een leuke en leerzame tijd gehad samen met Marrigje. Waar ik mijzelf als stuntelkoningin zag, heeft Marrigje mij weten te overtuigen van mijn eigen kunsten. Wie had dag gedacht, in 1 x geslaagd! Dankjewel, ik ga onze uurtjes zeker missen. Topper!!