Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.232.147.215 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
254 entries.
Emma
In één keer geslaagd bij Vincent! Super fijne lessen gehad! Ik ging altijd met plezier naar de rijlessen en ik zat altijd releaxed in de auto. Hele fijne manier van lesgeven. Dankjewel Vincent!
Denise
Woehoe geslaagd in 1x dankzij corné wat een super lessen kan jij geven!! Super leerzaam dus een echte aanrader om bij corné lessen te gaan volgen! Geslaagd met heel weinig lessen thanks!
Julia
Vandaag rijbewijs gehaald bij Marrigje, super blij mee!! Heb hele gezellige tijd gehad bij correct! Moet nu helaas Marrigje wel missen 🙁
Cas
In 1x geslaagd voor theorie en praktijk met dank aan Corné. Dankjewel voor alle leuke en leerzame lessen. In elke les duidelijke instructies met veel uitleg en tips. Zeker een aanrader!!
Lisa
Vanmiddag mijn rijbewijs eindelijk gehaald! Dit dankzij de leerzame lessen van Corné. Iedereen aan te raden!! Hij geeft duidelijke en gestructureerde lessen met veel uitleg en tips, wat erg fijn is! Hartstikke bedankt!
Amber
Vanochtend in één keer mijn rijbewijs gehaald! Dankzij de super leuke en gezellige lessen met Marrigje. Je bent een top instructrice en voor anderen zeker een aanrader!
Noëlla
Bij de derde keer geslaagd voor m’n praktijk dankzij marrigje. Zij heeft mij het laatste zetje kunnen geven om me te laten geloven dat ik het kan. Bedankt Marrigje!
Floyd
Veel lessen gehad, en ook wel herhaald samen met Corné. Maar ook ik mag zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn rijbewijs! Hele fijne manier van instructies geven en blijven doorhameren heeft goed gewerkt bij mij en daar ben ik je dankbaar voor Corné!
Tim
Correct viel me op vanwege de prijs van de pakketten en het vrijdag-zaterdag theorieklasje. Beide waren erg fijn, en met instructeur Vincent had ik het ook heel goed getroffen. Lang niet iedereen slaagt in één keer, zo ook ik niet. Maar het geduld en de gerichte lessen op waar de fouten zaten, meer kunnen vertrouwen krijgen in het rijden etc., was iets dat erg goed kon bij Vincent. Thanks!
Nick
Ik heb met Vincent's hulp mn rijbewijs gehaald. Hij focust enorm op wat het CBR wil. Door dat te doen ben je zo goed als gegarandeerd dat je je rijbewijs haalt. Ik raad daarom natuurlijk ook Vincent aan. Natuurlijk is Vincent ook heel vriendelijk. Een ander voordeel is ook dat het een Fiat 500X is dat ia een relatief grote auto en als je daarin goed kan rijden kan je bijna overal goed in rijden. Ook nog met dank aan Erik.