Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 35.175.190.77 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
232 entries.
Anouk
Super fijne en natuurlijk leerzamen lessen gehad bij Marrigje en Vincent. Rijlessen op jou tempo en fijne feedback.
Sam
Hele fijne, leerzame maar vooral gezellige lessen gehad van Marrigje! Ik was in het begin nog erg onzeker, maar Marrigje heeft er voor gezorgd dat ik dat nu helemaal niet meer ben. Echt een aanrader!!!
Lotte
In 1 keer geslaagd bij Marrigje! Ik had altijd zin in de les, omdat deze gewoon mega gezellig waren. Altijd een duidelijke uitleg en fijn op je eigen tempo. Bedankt voor alles Marrigje ik ga de lessen missen!
Robin
Vandaag in een keer geslaagd!! Dankjewel Corné voor de leerzame en fijne lessen. Een aanrader om met een goed gevoel en zelfvertrouwen de weg op te gaan!
charlotte
Heel erg veel gehad aan de leerzame en altijd gezellige lessen van Vincent! Met mijn rijbewijs op zak kan ik nu vol vertrouwen en enthousiasme de weg op, terugkijkend op alle leuke lessen.
Emma
Heel veel leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Marrige van Rijschool Correct, in een keer geslaagd!! Ook heeft het theorie weekend goed geholpen. Marrigje je bent een topper! Goede uitleg in de auto en een hele vertrouwde sfeer in de auto!
Thomas
24 zeer fijne lessen gehad geïnstrueerd door Vincent. Echt een aanrader! Vandaag heb ik met hulp van deze man mijn rijbewijs behaald! Ik wil iedereen van correct bedanken voor hun bijdragen. Het theorie weekend, de informatie en het meedenken met alle spullen die je niet moest vergeten als je een toets of theorie weekend had hebben me ook geholpen! Harstikke bedankt allemaal, heel veel succes in de toekomst!!
Sam van der Lienden
Ik heb mijn rijlessen bij correct altijd als leuk ervaren. Eerst een goeie basis gekregen door John en daarna fijn door gereden met Corné. Het waren leerzame lessen met hier en daar een geintje tussendoor! Dankjewel Corné en succes met je andere leerlingen!
Sjoerd Tielkens
Super fijne en goede lessen gehad van Corné Blom. Hij zorgt er altijd voor dat je bij de les blijft en is naast een super goede instructeur ook nog eens gezellig persoon bij je in de auto. Vandaag is het gelukt om met de eerste keer te slagen! Hartstikke bedankt voor alle rijlessen.
Kyra J
Super fijne rijlessen gehad! Corné legt alles duidelijk en rustig uit wat ik zelf als heel prettig ervaren heb. Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik wil Corné bedanken voor alles wat hij mij de afgelopen tijd geleerd heeft! Bedankt, het was top! 🚗