Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.208.202.194 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
337 entries.
Eva
Na twee rijexamens te hebben gedaan bij een andere rijschool kwam ik bij Marrigje terecht. Marrigje is altijd vrolijk en enthousiast wat zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Daarnaast laat ze je lekker je eigen ding doen, waardoor je veel sneller leert en meer vertrouwen krijgt in het rijden. Lieve Marrigje, bedankt voor alle leuke lessen! Je bent een topper!
Pieter
Ik had altijd fijne lessen van Bart. Het was op een goede rustige manier met vaak uitleg en de theorie achter situaties. Veel fijne lessen gehad, Bart bedankt!
Alice
Bij Corné gelest, iedere les was gezellig! Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn rijlessen en mag dit nu zelf gaan toepassen. Ook zeer tevreden met de theorie lessen van het theorie weekend. Bedankt!
Bram
In een keer geslaagd. Hele fijne lessen die ik heb gehad en hele goede uitleg heel er duidelijk. Dankjewel Marrgje voor de leuke tijd. Ik heb veel zelfvertrouwen gekregen.
Stijn
Geslaagd!! De lessen van Marrigje hebben me goed voorbereid het examen. Marrigje is altijd vrolijk en daardoor ga je met goed vertrouwen het examen in! Zeker een aanrader!
Juliette Berens
Altijd fijne rijlessen gehad van Vincent! Theorieweekend is zeker een aanrader. Er worden veel tips gegeven voor je theorie-examen. In 1x geslaagd! Heel erg bedankt en zeker een aanrader.
Noor
In 1x geslaagd dankzij de liefste Marrigje , echt een super tijd gehad in de auto! Goede lessen en veel vertrouwen gekregen. Marrigje je bent een topper ik raad je bij iedereen aan ookal hebben ze al een rijbewijs. Heel erg bedankt
Rick
Ik ben in een keer geslaagd en dat komt omdat ik zeer goede begeleiding heb gehad! Dit al te danken aan Marrigje. De manier hoe Marrigje mij les gaf was, heel rustig, gezellig, vertrouwd en veel goede tips. Ik vond het heel fijn dat Marrigje echt in mij geloofde. Hierdoor werd mijn zelfvertrouwen groter. Ik wil Marrigje bedanken voor alle fijne lessen en het plezier!
Sjoerd Loeffen
Ik ben heel erg blij met de lessen en de goede hulp van marrigje die ik gehad heb. Ze heeft me veel vertrouwen gegeven en veel bijgeleerd. Het was altijd leuk en gezellig. Ik ben heel er tevreden! Heel erg bedankt marrigje!
Marijne
Hele fijne lessen gehad bij Vincent. Leerzame en duidelijke lessen waar je iets aan hebt voor de rest van je leven. Daarnaast ook erg “relaxed” en Vincent zorgt er echt voor dat je met een goed gevoel het examen in stapt. Pakketten sluiten goed aan, 1 uur les erg fijn en daarnaast heeft het theorieweekend ook enorm geholpen. Top rijschool zeker aanrader.