Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.232.147.215 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
254 entries.
Romy Robben
Heel erg bedankt voor alles Marrigje. Dankzij jouw goede lessen kan ik nu veilig de weg op!
Stijn
Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen! In 1 keer geslaagd dankzij Corne. Super bedankt!
Hessel
Bedankt voor de 28 leuke lessen Marrigje. Ik heb veel geleerd. Ookal ging ik zenuwachtig naar de examens door de goede lessen kan ik nu met een gerust hart de weg op. Groetjes Hessel
Thom
En ja hoor! Ook ik heb eindelijk, na bijna anderhalf jaar ploeteren door weer en wind, mijn rijbewijs gehaald. In 1 keer nog wel!!! Natuurlijk is deze prestatie niet te behalen zonder het geduld en expertise van mijn instructeur, Corné. Ik heb een goede tijd gehad gehad achter het stuur. Er kon altijd goed geluld worden over van alles en nog wat. De concentratie was hierdoor wel af en toe ver te zoeken, maar desondanks is het allemaal goed gekomen. Bedankt Corné voor het wegwijs maken!
Kenan
Ik heb in 1 keer mijn theorie gehaalt en in 1 keer mijn praktijk ben zeer tevreden over de rijschool en over mij rij instructeur Vincent hij geeft goede lessen en zoals je ziet een goed resultaat👍🏽
Rein
Ontzettend goede en fijne lessen gehad bij Vincent. Hij ziet goed in waar je sterke en zwakke punten liggen en is daar ook eerlijk over. Een erg behulpzame, aardige en flexibele instructeur.
Veerle
Jaja in 1x geslaagd, dankzij de allerliefste Marrigje! De rijlessen waren altijd iets waar ik echt naar uit keek. Marrigje geeft op een hele relaxte maar toch ook super leerzame manier les. En daarnaast is ze ook nog eens super gezellig. Deze combi zorgt er dan ook voor dat je het rijden op een veilige, leuke en bovenal vetrouwde manier leert. Dankje Marrig voor alle lessen en ik zal je echt missen!
Cirsten
Jippie in 1 keer me rijbewijs gehaald. Dat allemaal door de goed en gezellige lessen van Marrigje. Ik stapte heel onzeker de auto in door eerst voor een verkeerde rijschool te hebben gekozen. Daar had ik nooit de basis dingen geleerd. Marrige nam me eerst mee na een rustig industrieterrein waar ze alles rustig uitlegde waardoor de grootste spanning al weg was. De lessen daardoor op legde ze steeds alles rustig en goed uit. Als ik iets niets snapte of spannend vond gaf ze hier extra aandacht aan. Ik had nooit durven dromen me rijbewijs in een keer te kunnen halen. Maar met door haar is het me gelukt!
Maarten
Hele fijne rijschool! Een aardige instructeur met goed advies volg dat op en dan komt het goed! Succes
Juliëtte
Eerste kans gelijk geslaagd dankzij de goede lessen van Vincent van Voorst!!! Ik heb 30 uitstekende lessen gehad en heb helemaal niks op te merken daarover. Vincent zorgt voor een relaxte sfeer in de auto. Daarnaast is zijn manier van les geven ook erg fijn. Hij is erg geduldig en zeker heel deskundig. Ik raad hem dan ook zeker aan als rijinstructeur aangezien ik zelf geen betere zou kunnen hebben!