Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.236.98.69 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
368 entries.
Ruben
Bart is een erg prettige instructeur die mij heeft klaargestoomd voor de praktijk. Hij is een fijne leraar die je je ding laat doen en op een rustige manier alle kneepjes van het vak bijbrengt. Het was dan ook makkelijk om die enkele (tientallen) uren naast hem in de auto vol te houden! Nogmaals bedankt Bart!
Isa te Lintelo
Na al vele goede verhalen te horen over instructeur Vincent heb ik het nu ook zelf mee mogen maken. Hij weet precies de aandachtspuntjes op te sporen en zo ben ik ook vol vertrouwen het examen in gegaan. En ja, ook ik ben in 1 keer geslaagd 🙂 Ik heb altijd met veel plezier gelest en gekletst. Heel erg bedankt hiervoor!
Levi Rietdijk
Jaajaa!! 1e keer geslaagd dankzij onze lieve Marrigje! Ik heb een hele fijne tijd met haar gehad en het was altijd gezellig! Los van dat het gezellig was, wist Marrigje altijd een goede en duidelijke uitleg te geven tijdens de lessen met voorbeelden waardoor alles in het verkeer veel logischer werd. Zoek jij een instructrice die goed met jou kunt levelen en altijd de rust in alles weet te bewaren, dan is Marrigje perfect voor jou! Bedankt voor alles Marrigje en ik zal voortaan zekerr even een paar toetertjes laten vliegen wanneer ik je weer eens op de weg tegenkom 😜
Viktor
Correct is een de beste rijscholen van Nijmegen corne was een helegoede rijinstructeur met kij veel geduld leerzaam en bij hen slagen meeste leerlingen van de eerste keer ik ben Gellukig de tweede keer geslaagd met mijn rijexamen. Bedank correct n Corne gr viktor
Jorney
In 1 keer geslaagd 😁 wat heb ik een fijne maar vooral leerzame tijd gehad bij marrige in de auto. Altijd een duidelijke en rustige uitleg waardoor ik het lessen altijd als prettig heb ervaren. Zeker aan te raden om bij haar les te nemen. Ik kan mede dankzij haar nu goed en veilig de weg op .Marrige je bent een topper dank je wel !!
Merel
Wist vanaf de eerste les al dat ik bij Marrigje wel goed zat! Tijdens de rijlessen was het altijd super gezellig en wist altijd precies wat je nodig had. Ze bleef altijd rustig en legt duidelijk uit. Als je een instructrice zoekt waarbij je elke week kan uitkijken naar een lesje ben je zeker aan het juiste adres. Ik ga het bijna jammer vinden dat ik mijn rijbewijs heb gehaald ;). Lieve Marrigje, enorm bedankt voor al je lessen, ik ga ze zeker missen bijna jammer dat ik klaar ben 😉
Lars
In 1 keer geslaagd. Bedankt bart voor de fijne rijlessen
Joyce
Gister in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Echt, duizendmaal dank voor instructeur Vincent! Heel fijn gelest bij hem. Mede dankzij zijn woorden bleef ik rustig tijdens het examen.
Imke
Super leerzame lessen gehad bij Corné! Het heeft even geduurd, maar hij bleef altijd vertrouwen houden en legde de focus op de punten die ik nog kon verbeteren. Goede, betrouwbare rijschool!
Alain wolfs
super goede informatie en goede uitleg gehad van cornè en super fijne lessen elke keer raad correct echt aan bij mensen