Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.232.96.22 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
349 entries.
Seline
Zelfs in corona-tijden in één keer geslaagd! Ik wil Corné bedanken voor de gezellige lessen. Bij Correct is alles goed geregeld en ik kan het theorie-weekend wat ze aanbieden ook zeer aanraden! Bedankt voor alles!
Ayla
Ondanks de Corona crisis in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. In heb super veel geleerd tijdens mijn tijd bij correct en ik wil Corné graag bedanken voor de fijne lessen!
Roos
Yes! In één keer mijn rijbewijs gehaald! En dat dankzij de superfijne lessen van Vincent. Hij is super geduldig en altijd relaxed. Zijn leerzame tips (en tops) hebben me gebracht tot het niveau dat ik nu heb. Ik ben super tevreden en zou Vincent’s rijlessen aan iedereen willen aanraden. Bedankt Vincent! Ook een bedankje aan het hele team van correct. Door het fijne, leerzame theorieweekend had ik ook in een keer mijn theorie-examen gehaald. Superfijn! Bedankt allemaal!
Nanda
Altijd super fijne lessen bij Marrigje gehad. Ondanks dat alles stil lag ivm Corona toch in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Marrigje is in de auto super gezellig en wilt je graag wat leren! Ondanks dat ik super blij ben met mijn rijbewijs ga ik de gezellige en leuke lessen met Marrigje missen! Elke week was het weer een feestje om in de auto te stappen. Ze is erg rustig en een fijne instructrice!! Marrigje, bedankt voor alles!?
Rob
Mijn broer heeft bij Corné gelest en in één keer het rijexamen gehaald. Daarna was ik aan de beurt en ook ik heb in één keer mijn rijexamen gehaald. Ik stuur met plezier mijn broertje naar de informatieve en ook vooral gezellige lessen van Corné. Bedankt Corné voor de fijne rijlessen!
Ruben
Hoewel ik natuurlijk heel blij ben dat ik na vanmiddag zelfstandig in de auto mag zitten, zal ik het wel missen om bij Vincent in de auto te stappen. Het voelde nooit als een les, ondanks dat ik veel leerde, ook in de laatste lessen. De gezelligheid en vooral het geduld van Vincent stel ik zeer op prijs. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik zonder het theorie weekend van correct niet zo makkelijk door het theorie examen heen ben gekomen. Al met al: Heel erg bedankt aan iedereen bij Correct.
Lisa
Vincent, bedankt voor de fijne lessen waar je me vooral hebt geleerd de rust te behouden. De laatste periode heb je me een hart onder de riem gestoken, waardoor ik zelf ook ging geloven dat ik het kon!
Dante Duijkers
Ervaring bij Rijschool Correct is goed bevallen, zeker onder begeleiding van Bart. Ik kan zelf nog steeds niet begrijpen hoe iemand zo rustig kan blijven met iemand als mij in de lesauto... Dat gezegd hebbende, Correct is een enorme aanrader!
Elvira
In één keer geslaagd dankzij de lessen van Bart! Een hele fijne, relaxte rijinstructeur met veel geduld. Ook wanneer je nog wat minder zeker bent tijdens het rijden zorgt Bart voor een prettige sfeer. Heel erg bedankt!
Jersey
Ik heb ontzettend henoten van mijn lessen van Marrigje. Haar lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Als ik iemand ken die wil beginnen met rijlessen stuur ik ze zeker door! Bedankt voor alles. Jersey