Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.236.98.69 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
368 entries.
Annemarijn
In een keer geslaagd door de goede rijlessen van Vincent! Door het vele geduld en de prettige manier van les geven heb ik zelfvertrouwen kunnen opbouwen in de auto. Vincent weet precies welke punten belangrijk zijn en waar je op moet letten. De uren vlogen meestal voorbij door de gezelligheid. Heel erg bedankt!
Réna
Wat was het een avontuur! 2e keer geslaagd! Bedankt Corné voor de prettige begeleiding, je geduld, je inzicht en vooral humor! Je hebt mijn angst helpen overwinnen en kijk uit naar veel veilige kilometers.
Nataly
Dankjewel voor de leerzame en fijne lessen Corné!!
Jasmijn
Marrigje, bedankt voor de leuke rijlessen. Met jouw fijne, helpende, maar kritische blik keek je naar mijn rijstijl en wist je precies wat ik nog moest verbeteren, en hoe. Ik zit zelfverzekerd in de auto en weet nu hoe ik veilig door het verkeer moet rijden. Het was een erg leuke en gezellige tijd bij jou in de auto, iedere week was het weer een feest als ik mocht autorijden. De rijlessen met jou zal ik echt gaan missen! Oja, het theorieweekend is echt handig.
Lisette
Meteen in 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van Marrigje. Vanaf de eerste les voelde ik me al heel erg op mijn gemak in de auto. Al vrij snel moedigde ze me aan mijn eigen verbeterpunten te leren herkennen waardoor ik een zelfstandige en zelfverzekerde houding opbouwde bij het rijden. De tips waren altijd nuttig en de verschillende vaardigheden waren goed over de lessen verspreid waardoor ik alles ruim op tijd onder de knie had. Super bedankt, Marrigje, voor alle gezellige lessen! Ik ga de wekelijkse uurtjes zeker missen, maar misschien kom ik je op de weg nog wel een keer tegen 😉
Chanty
Ik heb hele gezellig, leuke en leerzame lessen gehad bij Marrigje😊. Elke les was weer een avontuur. Soms mocht ik zelf bepalen welke route we reden of naar welke plek ik wilde gaan. In één van de lessen zijn we zelfs naar Arnhem gegaan! Daarnaast kan ze de heel goed en duidelijk uitleggen, waardoor je het meteen begrijpt. Ze geeft je inzicht in het verkeer op een hele prettige manier. Ik heb veel geleerd, maar ook ontzettend veel lol gehad😂. Met 46 lessen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn theorie- én praktijkexamen. Topper die marrigje! 😘 Hopelijk tot ziens!
Sjors
Bedankt voor de leerzame lessen Corné!
Sem van der meulen
In een keer geslaagd voor mij rijbewijs!!! Super fijne rijlessen gehad. Corne bedankt 💪
Nina
Vandaag ben ik ook eindelijk geslaagd! Vincent heeft me goed begeleid en geholpen om mijn rijbewijs te kunnen halen. Na 3x te zakken door enorme stress heeft hij me de 4de keer weten te laten slagen! Vincent is een hele fijne en gezellige instructeur en zou hem zeker aanraden aan anderen.
Alba
Rijschool Correct werd mij aangeraden door vriendinnen, en terecht, ik ben in een keer geslaagd! Het is een fijne rijschool met leuke instructeurs die je goed begeleiden.