Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 54.227.157.163 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
267 entries.
Anne
Lieve Richard, Hartstikke bedankt! Dankzij jou ben ik vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik had geen fijnere instructeur kunnen wensen. Vanaf dag 1 dat ik bij je in de auto stapte voelde ik me op m'n gemak. Je bent ontzettend geduldig met me geweest, op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten (en dat was nog al weleens hihi)ย  was jij er met je opbeurende woorden. Jij geloofde in me en dat was een fijn gevoel. Vandaag heb ik niet alleen afscheid genomen van mijn instructeur, ook van mijn psycholoog en maatje. Ik zal mijn leuke rijlessen en de fijne gesprekken die ik met je had nooit vergeten! Liefs Anne Ps. Mama vond het belachelijk dat ik je geen koffie (glas cola) heb aangeboden dus voor de laatste keer: SORRY!!!
Anne
Lieve Richard, Hartstikke bedankt voor een geweldige tijd! Dankzij jou ben ik vandaag geslaagd voor mijn examen. Op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten ( en die momenten waren er nog al vaak hihi) was jij er met je opbeurende woorden. Jij geloofde in me en dat gaf een prettig gevoel. Tijdens onze rijlessen heb ik het altijd naar mijn zin gehad. Vandaag heb ik niet alleen afscheid genomen van mijn rij instructeur, ook van mijn psycholoog en maatje. Ik ga jou en de gezellige lessen missen! Liefs, Anne Ps. Mama vond het belachelijk dat ik je geen koffie heb aangeboden dus voor de allerlaatste keer: SORRY!!!
Aida
Lieve Marrigje, Mijn doel was om snel te slagen voordat ik weer terug naar Utrecht zou verhuizen. Ik had eerlijk gezegd niet durven dromen dat dat zou lukken binnen vier maanden en in 30 lessen. Twee uur per week in een lesauto klinkt niet super leuk, alleen met jou in de auto is het zo gezellig dat ik nooit op de klok keek en de tijd voorbij vloog. Ik vind het eigenlijk hartstikke jammer dat ik geslaagd ben!! Ik wens jou veel leuke leerlingen en gezellige ritten! Liefs, Aida
remco
Ben geslaagd ๐Ÿ˜€ dankjewel Corne voor de goede leerzame lessen en meedenkendheid helaas kan ik nu niet meer met jou rijden ๐Ÿ™
Dana
Marrigje, super bedankt voor de lessen en de gezellige sfeer altijd! Bij jou in de auto was echt een fijne leeromgeving waar ik me goed op mijn gemak voelde ๐Ÿ™‚ Ook Cornรฉ en Toon heel erg bedankt! Bijzonder dat je van iedere instructeur weer andere dingen leert, dat heeft me zeker verder geholpen!
Eva
Marrigje, super bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. Ga ze stiekem wel een beetje missen. Xx
Esmee
Ik ben 'n tijdje terug voor de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit heb ik te danken aan Ronald. Ik ben heel blij gekozen te hebben voor deze rijschool en ben erg blij dat ik voor Ronald heb gekozen. Het waren erg rustige lessen en altijd even gezellig. Ik ging er met plezier heen en het is zeker een aanrader! Voor mij een dikke 10 voor Ronald !
Shauna
Yes! ben vandaag in 1 keer geslaagd! Ik wil Richard graag bedanken voor de leerzame tijd en gezellige tijd! Je bent super rijintructeur! Je bent zo geduldig en grappig. Ik zal de gezelligheid wel missen in de auto!
Saskia
Joehoe ook ik ben in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs. Thanks Corne
Jakko
Geslaagd:) De rijlessen bij Corne Blom waren ontzettend prettig. Heel erg leerzaam, heldere uitleg, heel duidelijk over de leer/verbeterpunten en altijd in een heel prettige sfeer!! Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs heb, maar ik ga de rijlessen zeker missen! Bedankt Corne!!!!