Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 54.82.99.169 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
250 entries.
Jeroen Cremers
Yes yes yes, In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Alle dank aan Ronald, super fijnen instructeur . Kritish op de juiste momenten en gedreven om het beste er uit te halen. Hartelijk bedankt,
Alex
Met dank aan Ronald in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ronald geeft de juiste tips en heeft altijd geduld over, maar bovenal is het gewoon gezellig en ontspannen in de auto. Super tevreden!
Lisa
Mijn examen in een keer gehaald vandaag!! Met dank aan marrigje !! Marrigje echt super bedankt voor de gezellige en fijne lessen!!
Pia
Afgelopen vrijdag ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs!! Bij deze wil ik graag Marrigje bedanken voor de leerzame lessen. Marrigje is een topper en ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoelt bij haar in de auto. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nooit met tegenzin naar rijles ging. Bovendien heb ik veel mogen leren van Marrigje. Ze heeft me altijd veel nuttige informatie kunnen geven. De rijlessen waren erg leerzaam en je wist altijd al mijn vragen te beantwoorden die ik had over het auto rijden en het verkeer. Ook heb je er voor gezorgd dat ik nooit op gaf! Je gaf mij zelfvertrouwen en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Marrigje nogmaals heel erg bedankt voor alles!
rijschool Correct
Bedankt voor jullie positieve reacties allemaal!
Ilona van der Meij
In één keer geslaagd voor theorie examen dankzij het theorieweekend van correct, en ook in één keer geslaagd voor het praktijkexamen dankzij Corné! Fijne lessen gehad en veel geleerd, kortom super!
Febe
Geslaagd voor mijn rijbewijs!!!!! Heel erg bedankt Marrigje en Corné voor de leerzame en natuurlijk gezellige lessen!
D. Kist
Grotendeels van mijn lessen gereden bij John. Uitstekende leraar! Heel veel opgestoken. Na een mislukt praktijkexamen van een maat gehoord dat het goed kan zijn om meerdere rij-instructeurs te nemen aangezien de een andere dingen ziet of de boodschap op een andere manier brengt. Dit advies heb ik opgevolgd en ben vervolgens bij Richard gaan lessen. Bij deze rij-instructeur heb ik mijn examen gehaald. Voor de goede orde, het feit dat ik het de eerste keer niet haalde had niks te maken met de rij-instructeur, maar met mij!!! John en Richard zijn beide uitstekende rijles-instructeurs en heb het bij beide lessen enorm naar mijn zin gehad. Het enige waar ik een klein beetje tegen aan liep was dat Fien (zo werd ze genoemd, ik ken de volledige naam niet) vrij sceptisch tegen mijn verzoek om een andere rij-instructeur aankeek, terwijl dit uiteindelijk positief uitgepakt heeft. Overigens is dit geen minpunt alleen vond ik dit niet erg netjes aangezien er wel degelijk een verschil zit in de manier van lesgeven tussen alle individuele rij-instructeurs. Nogmaals, enorm tevreden met deze rij-school en wens mijn beide rij-instructeurs veel succes toe met het begeleiden van de toekomstige weggebruikers!
Karin , Alphons en Desiree
Yes! ook onze jongste dochter dankzij de perfecte lessen van Richard in 1x geslaagd!!!! Richard je bent een topleraar met geduld en humor en je weet goed hoe je die te voorzichtige meiden leert rijden en geeft ze zelfvertrouwen . Suuuuuper bedankt Karin en Alphons
Mathijs
Nu iets meer dan 2 weken me rijbewijs dankzij Richard. De lessen waren top! Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Mathijs