Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.84.243.246 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
243 entries.
Loes
Met dank aan Corné in 1 keer geslaagd voor mijn examen! Fijne instructeur, fijne rijschool. Je kunt goede afspraken maken, de prijzen zijn prima en ook het theorieweekend is een aanrader.
Emma
Geslaagd voor mijn rijbewijs! Bedankt Corné voor alle leerzame lessen! Je bent een topper! Theorieweekend is echt aan te raden! Auto theorie in een keer gehaald! Praktijk 2de keer gehaald!
Freek F
Richard, oprechte held Eerlijk, direct en zeker een macho. maar bovenal een zeer goede rij-instructeur!! Helaas door de .. van het cbr niet de eerste keer, maar 2e keer glorieus gehaald! Mijn zusje heb ik sterk geadviseerd om ook bij Richard in de auto plaats te nemen en ook van haar hoor ik alleen maar positieve berichten. RIchard bedankt! Veel plezier en succes met je komende brokkenpiloten. Groetjes Freek
Jeroen Cremers
Yes yes yes, In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Alle dank aan Ronald, super fijnen instructeur . Kritish op de juiste momenten en gedreven om het beste er uit te halen. Hartelijk bedankt,
Alex
Met dank aan Ronald in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ronald geeft de juiste tips en heeft altijd geduld over, maar bovenal is het gewoon gezellig en ontspannen in de auto. Super tevreden!
Lisa
Mijn examen in een keer gehaald vandaag!! Met dank aan marrigje !! Marrigje echt super bedankt voor de gezellige en fijne lessen!!
Pia
Afgelopen vrijdag ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs!! Bij deze wil ik graag Marrigje bedanken voor de leerzame lessen. Marrigje is een topper en ik heb me altijd heel erg op mijn gemak gevoelt bij haar in de auto. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nooit met tegenzin naar rijles ging. Bovendien heb ik veel mogen leren van Marrigje. Ze heeft me altijd veel nuttige informatie kunnen geven. De rijlessen waren erg leerzaam en je wist altijd al mijn vragen te beantwoorden die ik had over het auto rijden en het verkeer. Ook heb je er voor gezorgd dat ik nooit op gaf! Je gaf mij zelfvertrouwen en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Marrigje nogmaals heel erg bedankt voor alles!
rijschool Correct
Bedankt voor jullie positieve reacties allemaal!
Ilona van der Meij
In één keer geslaagd voor theorie examen dankzij het theorieweekend van correct, en ook in één keer geslaagd voor het praktijkexamen dankzij Corné! Fijne lessen gehad en veel geleerd, kortom super!
Febe
Geslaagd voor mijn rijbewijs!!!!! Heel erg bedankt Marrigje en Corné voor de leerzame en natuurlijk gezellige lessen!