Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 54.234.227.202 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
264 entries.
Sophie
Bedankt voor de super goede en relaxte lessen Richard! Na 23 lessen geslaagd voor mijn praktijk!!
Tim Traa
Bedankt voor de lessen de afgelopen tijd Corne, de lessen waren altijd erg leerzaam. Wanneer ik iets niet goeds deed gfa je me ook goede tips met uitleg over de auto waardoor ik steeds beter begon te begrijpen hoe het allemaal precies werkt. Ook de sfeer was altijd goed en we hebben een hoop kunnen lachen!. Heel erg bedankt !!!
Jesper
Hele goede en leuke lessen gehad van Corné, in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs ! Top rijschool !!
Garima
Hallo Richard, a long overdue note from me! I can not thank you enough for getting me skillfully through the process of relearning to drive a gear shift and finally getting my license. I drive regularly now and feel confident taking my little boy along for the ride. You won't be stuck behind me honking your horn! For all of you (those preferring English classes or otherwise) who are considering signing up with Richard, please do take driving lessons with him. You will learn to drive in a stress free atmosphere and have many laughs along the way!
Joost Tenten
Beste Richard, bedankt voor de niet alleen de goede lessen maar ook gezellige lessen. Hierdoor was het halen van mijn rijbewijs leuk!
Nina
Zelf mij ,als stresskip, is het gelukt om in 1x mijn rijbewijs te halen. Nu hoor ik Richard zijn grappige maar goede tips nog wel eens door mijn hoofd tijdens het rijden. Wat mij hielp tijdens de lessen was de ontspannen sfeer en het al snel alles zelf mogen doen ,ook wanneer ik het spannend vond , waardoor ik vertrouwen kreeg. Bedankt Richard !
Daan Kropman
een tijdje terug dankzij de goede en leuke lessen van Corné in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ook het theorieweekend heeft geholpen bij het halen van mijn theorie-examen. Correct en Corné, bedankt voor de leuke lessen!!
Anne
Lieve Richard, Hartstikke bedankt! Dankzij jou ben ik vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik had geen fijnere instructeur kunnen wensen. Vanaf dag 1 dat ik bij je in de auto stapte voelde ik me op m'n gemak. Je bent ontzettend geduldig met me geweest, op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten (en dat was nog al weleens hihi)  was jij er met je opbeurende woorden. Jij geloofde in me en dat was een fijn gevoel. Vandaag heb ik niet alleen afscheid genomen van mijn instructeur, ook van mijn psycholoog en maatje. Ik zal mijn leuke rijlessen en de fijne gesprekken die ik met je had nooit vergeten! Liefs Anne Ps. Mama vond het belachelijk dat ik je geen koffie (glas cola) heb aangeboden dus voor de laatste keer: SORRY!!!
Anne
Lieve Richard, Hartstikke bedankt voor een geweldige tijd! Dankzij jou ben ik vandaag geslaagd voor mijn examen. Op de momenten dat ik het even niet meer zag zitten ( en die momenten waren er nog al vaak hihi) was jij er met je opbeurende woorden. Jij geloofde in me en dat gaf een prettig gevoel. Tijdens onze rijlessen heb ik het altijd naar mijn zin gehad. Vandaag heb ik niet alleen afscheid genomen van mijn rij instructeur, ook van mijn psycholoog en maatje. Ik ga jou en de gezellige lessen missen! Liefs, Anne Ps. Mama vond het belachelijk dat ik je geen koffie heb aangeboden dus voor de allerlaatste keer: SORRY!!!
Aida
Lieve Marrigje, Mijn doel was om snel te slagen voordat ik weer terug naar Utrecht zou verhuizen. Ik had eerlijk gezegd niet durven dromen dat dat zou lukken binnen vier maanden en in 30 lessen. Twee uur per week in een lesauto klinkt niet super leuk, alleen met jou in de auto is het zo gezellig dat ik nooit op de klok keek en de tijd voorbij vloog. Ik vind het eigenlijk hartstikke jammer dat ik geslaagd ben!! Ik wens jou veel leuke leerlingen en gezellige ritten! Liefs, Aida