Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.232.147.215 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
254 entries.
Chinouk
In een keer geslaagd! Ik ging met vertrouwen het examen in wat niet gelukt was zonder Bart. Ben op mijn eigen tempo begeleid en kreeg de hulp die ik nodig had. De lessen waren erg gezellig en stapte dan ook iedere week met goede zin de auto in.
Marly
Yes, in een keer geslaag! Mede dankzij jou Marrigje! Super bedankt voor alle goede en leuke lessen. Je uitleg was altijd super duidelijk en er was altijd wel iets leuks om over te kletsen. Ik ga de lessen missen. Hoop je nog een keer voorbij zien rijden.
Jip
Ik heb lessen gehad bij Vincent, altijd aardige en geduldige gast. Geeft naar mijn mening goede lessen, en geeft ook af en toe een goede motivatie speech!
Emmy Hooft van Huysduynen
Dankzij Marrigje haar leuke en goede lessen ben ik in één keer geslaagd! Heel erg bedankt Marrigje!!
Kristel
Lieve Marrigje, heel erg bedankt voor de lessen! Elke les was super gezellig en je blijft altijd rustig en duidelijk waardoor ik snel heb leren autorijden. Je wist ook altijd goede tips en trucjes die erg hielpen bij het examen. Kortom zeker een aanrader!! 🙂
Roos
Ojee, nu ik geslaagd ben, moet ik de lessen met Marrigje missen! Het was altijd super gezellig, maar toch ook heel duidelijk. Marrigje ontzettend bedankt voor de lessen!
Amir
Ik had hiervoor al rijlessen gehad bij een ander bedrijf en wat een wereld van verschil om bij Marrigje rijles te mogen volgen! Heerlijke stressvrije lessen gehad met goede, duidelijke uitleg wanneer dat nodig is, maar waarbij je ook de ruimte krijgt om zelf situaties uit te zoeken en op te lossen als je dat graag wil. Nu ik na de eerste keer al meteen moeiteloos geslaagd ben, ga ik de lessen zeker missen!
Mathias
Hele fijne lessen van Corné gehad, in een keer geslaagd en een erg relaxte sfeer in de auto. Bedankt!
Dolf
Ik heb bij Corné rijlessen gevolgd. Hij geeft fijn uitleg en heeft veel ervaring in zijn vak en dat is te merken. Heb het gezellig gehad met hem in de auto en hij legt het auto rijden op een fijne manier uit waardoor het ook leuk word om het te leren. Ik raad je aan om bij hem te rijden want het is een top gozer. Corné bedankt!!
Hannah
Marrigje, Super bedankt voor de fijne lessen. Altijd geduldig en zo rustig in je manier van leren. Heel prettig! Voelde me echt op mijn gemak en heb het hierdoor snel kunnen leren. Daarnaast waren de lessen ook kei gezellig. Vind het oprecht jammer dat het avontuur is afgelopen, zoals wij dat altijd noemden. Zeker aan te raden voor andere leerlingen!