Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.236.98.69 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
368 entries.
Huseyin
Rijbewijs gehaald dankzij Erik en Corne beide instructeurs dankbaar! 🙏🏼
Buse
Op 26 april heb ik mijn rijbewijs gehaald, dit dankzij Vincent! Ik heb enorme leerzame en gezellige rijlessen gehad. Ik voelde mij erg op mijn gemak en kon altijd met mijn vragen terecht. Vincent enorm bedankt voor alles, je bent een super fijne rij-instructeur.
Pien
Vincent heeft mij echt goed begeleid tijdens de rijlessen en de sfeer was altijd heel fijn!
Janne
Toen ik begon met mijn rijlessen wist ik amper het verschil tussen links en rechts, maar ik heb alsnog dankzij Marrigje mijn rijbewijs gehaald! Als er iemand vertrouwen had in mijn rijden, dan was zij het wel. Een fijne en gezellige sfeer die ik zeker ga missen. Dankje voor alles !!
Floor
Ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald en dit dankzij Marrigje!! Ik kan me oprecht geen beter en leuker lestraject voorstellen! Ik heb zoveel geleerd en voelde me al snel vertrouwd in de auto en op de weg! Hierdoor was ik ook super zelfverzekerd met mijn examen en heb ik m ook goed gehaald! Lieve Marrigje, dankjewel voor alle goede tips en leuke lessen! Zeker een aanrader! Ik heb zin om nu zelf de weg op te gaan, maar ik ga je wel missen:( ❤️
Arthur
Heb ondanks 2 tussenstops door corona toch mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met dank aan Vincent! Echt superleuke lessen gehad waar ik altijd naar uit keek. Kon altijd alles aan Vincent vragen met een duidelijk antwoord, ook was er altijd een ontspannen en gezellige sfeer waardoor ik zelf ook relaxt achter het stuur zat. Ook was het theorieweekend erg leerzaam, zeker doorslaggevend. Nogmaals bedankt Vincent en rijschool Correct voor deze ervaring en het halen van mijn rijbewijs!
Steven
Dankjewel voor de leerzame lessen Corné!
Maartje Kamps
Lieve Marrigje wat een super leuke en leerzame lessen heb ik gehad van je. Nu mag ik eindelijk de weg op dankzij jou. Ik ga de lessen met jou erg missen Groetjes Maartje
Fenella
Geslaagd dankzij de leerzame lessen van Corné! Bij vragen krijg je altijd een heldere uitleg. Tijdens het lessen hing er een fijne relaxte sfeer, waardoor ik mij meer op mijn gemak voelde achter het stuur. Bedankt!
Maartje
Fijne en leerzame rijlessen gehad bij Vincent!