Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 3.236.98.69 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
368 entries.
Daan Roijendijk
Een zeer goede rijschool, ondanks al het lockdown gebeuren mijn theorie hier in 1x gehaad door de zeer goede theorielessen die werden gegeven, en het praktijk examen ook in 1 keer gehaald door een zeer goede rij instructeur Corné Blom die heel veel verstand heeft van het wegverkeer en je altijd elke les goed de tijd neemt om alles uit te leggen over hoe je bepaalde situaties het beste kan aanpakken.
Ryan
Wat een aanrader! Rijlessen deed ik bij Vincent en wat een top begeleiding. Je gaat jezelf helemaal op je gemak voelen in de auto bij Vincent. De rust en vriendelijkheid van Vincent heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mijn praktijk examen in 1x heb gehaald! Ook tijdens de lockdowns was de communicatie richting de lessers erg goed en werden we steeds op de hoogte gehouden wanneer versoepeling doorgevoerd werden of extra maatregelen werden genomen ivm covid-19.
Robert
Dankzij meerdere lockdowns en corona maatregelen heeft het iets langer geduurd dan gepland, maar ik heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen dankzij goede en heldere begeleiging van Corne. Goede rijschool en instructeur!
Stella
Ik heb hartstikke leuke rijlessen van Marrigje gehad! Nooit heb ik me onveilig gevoeld en ik heb echt veel geleerd. Eigenlijk best wel jammer dat ik nu niet meer uit kan kijken naar de rijlessen, maar ik heb wel mooi mijn rijbewijs!
Anoik
Ik ben in 1x geslaagd door Vincent. Een hele lieve en rustige man die de tijd voor je neemt !
Anna
De rijlessen van Bart vond ik altijd erg fijn. Dankzij alle aanwijzingen en de rust die Bart in de auto bewaarde heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen! Heel erg bedankt voor alles. Zeker aan te raden 🙂
Efe
Hartstikke goede begeleiding gehad ondanks de omstandigheden met corona. In één keer geslaagd. Fijne rijschool en bedankt Bart!
Emile
Rijles gehad van Bart. De fijne rustige sfeer die hij bracht, hielp me om het rijden snel onder de knie te krijgen. Richting het einde kreeg ik telkens specifieke feedbackpunten en vroeg hij telkens of ik zelf nog vragen had. In één keer geslaagd!
Thymen
Na anderhalf jaar inclusief drie lockdowns heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Door Vincent kreeg ik meer vertrouwen, zowel in als buiten de auto! Vincent hield altijd het overzicht en de rust wanneer ik daar opzoek naar was en gaf me heldere aanwijzingen, hierdoor heb ik elke les een sprong vooruit kunnen maken! Hij geeft eerlijk en goed advies en stuurt je niet naar het CBR zonder het echte vertrouwen uitgestraald te hebben. Dit zorgt voor dat extra zetje zelfvertrouwen! Vincent: bedankt voor alles, ik ga je oprecht missen! Wanneer je een integere rij-instructeur zoekt die met elk ritje een luisterend oor en nuchtere humor biedt, raad ik Vincent absoluut aan.
Dara
Op 3 mei heb ik mijn rijbewijs gehaald, in één keer! Ik was erg nerveus, maar Vincent heeft me erg goed geholpen. De rijlessen bij hem waren altijd heel gezellig, maar ook heel leerzaam. Ik kan me geen betere instructeur voorstellen, Vincent is een aanrader!