Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 34.204.185.54 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
355 entries.
Janne
Toen ik begon met mijn rijlessen wist ik amper het verschil tussen links en rechts, maar ik heb alsnog dankzij Marrigje mijn rijbewijs gehaald! Als er iemand vertrouwen had in mijn rijden, dan was zij het wel. Een fijne en gezellige sfeer die ik zeker ga missen. Dankje voor alles !!
Floor
Ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald en dit dankzij Marrigje!! Ik kan me oprecht geen beter en leuker lestraject voorstellen! Ik heb zoveel geleerd en voelde me al snel vertrouwd in de auto en op de weg! Hierdoor was ik ook super zelfverzekerd met mijn examen en heb ik m ook goed gehaald! Lieve Marrigje, dankjewel voor alle goede tips en leuke lessen! Zeker een aanrader! Ik heb zin om nu zelf de weg op te gaan, maar ik ga je wel missen:( ❤️
Arthur
Heb ondanks 2 tussenstops door corona toch mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met dank aan Vincent! Echt superleuke lessen gehad waar ik altijd naar uit keek. Kon altijd alles aan Vincent vragen met een duidelijk antwoord, ook was er altijd een ontspannen en gezellige sfeer waardoor ik zelf ook relaxt achter het stuur zat. Ook was het theorieweekend erg leerzaam, zeker doorslaggevend. Nogmaals bedankt Vincent en rijschool Correct voor deze ervaring en het halen van mijn rijbewijs!
Steven
Dankjewel voor de leerzame lessen Corné!
Maartje Kamps
Lieve Marrigje wat een super leuke en leerzame lessen heb ik gehad van je. Nu mag ik eindelijk de weg op dankzij jou. Ik ga de lessen met jou erg missen Groetjes Maartje
Fenella
Geslaagd dankzij de leerzame lessen van Corné! Bij vragen krijg je altijd een heldere uitleg. Tijdens het lessen hing er een fijne relaxte sfeer, waardoor ik mij meer op mijn gemak voelde achter het stuur. Bedankt!
Maartje
Fijne en leerzame rijlessen gehad bij Vincent!
Annemarijn
In een keer geslaagd door de goede rijlessen van Vincent! Door het vele geduld en de prettige manier van les geven heb ik zelfvertrouwen kunnen opbouwen in de auto. Vincent weet precies welke punten belangrijk zijn en waar je op moet letten. De uren vlogen meestal voorbij door de gezelligheid. Heel erg bedankt!
Réna
Wat was het een avontuur! 2e keer geslaagd! Bedankt Corné voor de prettige begeleiding, je geduld, je inzicht en vooral humor! Je hebt mijn angst helpen overwinnen en kijk uit naar veel veilige kilometers.
Nataly
Dankjewel voor de leerzame en fijne lessen Corné!!