Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.215.62.41 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
343 entries.
Chanty
Ik heb hele gezellig, leuke en leerzame lessen gehad bij Marrigje😊. Elke les was weer een avontuur. Soms mocht ik zelf bepalen welke route we reden of naar welke plek ik wilde gaan. In één van de lessen zijn we zelfs naar Arnhem gegaan! Daarnaast kan ze de heel goed en duidelijk uitleggen, waardoor je het meteen begrijpt. Ze geeft je inzicht in het verkeer op een hele prettige manier. Ik heb veel geleerd, maar ook ontzettend veel lol gehad😂. Met 46 lessen ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn theorie- én praktijkexamen. Topper die marrigje! 😘 Hopelijk tot ziens!
Sjors
Bedankt voor de leerzame lessen Corné!
Sem van der meulen
In een keer geslaagd voor mij rijbewijs!!! Super fijne rijlessen gehad. Corne bedankt 💪
Nina
Vandaag ben ik ook eindelijk geslaagd! Vincent heeft me goed begeleid en geholpen om mijn rijbewijs te kunnen halen. Na 3x te zakken door enorme stress heeft hij me de 4de keer weten te laten slagen! Vincent is een hele fijne en gezellige instructeur en zou hem zeker aanraden aan anderen.
Alba
Rijschool Correct werd mij aangeraden door vriendinnen, en terecht, ik ben in een keer geslaagd! Het is een fijne rijschool met leuke instructeurs die je goed begeleiden.
Ruben
Bart is een erg prettige instructeur die mij heeft klaargestoomd voor de praktijk. Hij is een fijne leraar die je je ding laat doen en op een rustige manier alle kneepjes van het vak bijbrengt. Het was dan ook makkelijk om die enkele (tientallen) uren naast hem in de auto vol te houden! Nogmaals bedankt Bart!
Isa te Lintelo
Na al vele goede verhalen te horen over instructeur Vincent heb ik het nu ook zelf mee mogen maken. Hij weet precies de aandachtspuntjes op te sporen en zo ben ik ook vol vertrouwen het examen in gegaan. En ja, ook ik ben in 1 keer geslaagd 🙂 Ik heb altijd met veel plezier gelest en gekletst. Heel erg bedankt hiervoor!
Levi Rietdijk
Jaajaa!! 1e keer geslaagd dankzij onze lieve Marrigje! Ik heb een hele fijne tijd met haar gehad en het was altijd gezellig! Los van dat het gezellig was, wist Marrigje altijd een goede en duidelijke uitleg te geven tijdens de lessen met voorbeelden waardoor alles in het verkeer veel logischer werd. Zoek jij een instructrice die goed met jou kunt levelen en altijd de rust in alles weet te bewaren, dan is Marrigje perfect voor jou! Bedankt voor alles Marrigje en ik zal voortaan zekerr even een paar toetertjes laten vliegen wanneer ik je weer eens op de weg tegenkom 😜
Viktor
Correct is een de beste rijscholen van Nijmegen corne was een helegoede rijinstructeur met kij veel geduld leerzaam en bij hen slagen meeste leerlingen van de eerste keer ik ben Gellukig de tweede keer geslaagd met mijn rijexamen. Bedank correct n Corne gr viktor
Jorney
In 1 keer geslaagd 😁 wat heb ik een fijne maar vooral leerzame tijd gehad bij marrige in de auto. Altijd een duidelijke en rustige uitleg waardoor ik het lessen altijd als prettig heb ervaren. Zeker aan te raden om bij haar les te nemen. Ik kan mede dankzij haar nu goed en veilig de weg op .Marrige je bent een topper dank je wel !!