Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 18.232.147.215 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
254 entries.
Klaartje
Super fijne en vooral gezellige lessen gehad bij Marrigje! Ze laat je echt op je gemak voelen waardoor het uurtje les voorbij vliegt. Marrigje geeft ook aan waar je op moet letten, maar ze doet dit altijd op een positieve en motiverende manier. Heel blij dat ik mijn rijbewijs bij Marrigje heb gehaald!!
Femke
In één keer geslaagd!! Dankje Marrigje!! Altijd goede, leuke en gezellig lessen! Had bij niemand anders willen lessen! Marrigje laat je veel zelf doen, waardoor je het binnen no-time onder de knie hebt! En natuurlijk altijd veel plezier tijdens de lessen! Ik ga met alle vertrouwen de weg op!
Benthe
In één keer geslaagd voor theorie en praktijk! Fijne en duidelijke lessen kunnen draaien, je weet waar je staat bij Corné! Bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid.
Anouk
Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen bij Vincent. Ik heb er veel van geleerd en hij legde alles rustig en duidelijk uit. Ik heb veel zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden en neem dit nu ook mee als ik zelf in de auto zit. Ik kreeg alle tijd om alles uit te zoeken, niks moest gehaast. Bedankt voor alle gezellige lessen ! En nu veilig rijden maar.
Anouk
Ik kijk met veel plezier terug op de rijlessen die ik heb gehad van Corné. Hij heeft mij geholpen om met zelfvertrouwen het examen en zo de weg op te gaan. Corné is een fijne instructeur waarmee je samen hard werkt naar het rijbewijs toe, maar ook in is voor een geintje. Door de goede begeleiding van Corné ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen.
Vera
Ik heb mijn rijbewijs na slechts één examen kunnen behalen. Vanaf les 1 heb ik dankzij Marrigje met veel vertrouwen gereden. En, niet geheel onbelangrijk, met héél veel plezier! Je leert het best van je eigen fouten en Marrigje geeft je de ruimte om dit op je eigen manier/tempo te ontdekken. Ze denkt met je mee en doet haar uiterste best om je z.s.m. zelfstandig de weg op te krijgen. Je krijgt steeds tips en advies op maat om je klaar te stomen voor het 'echte werk'.
Lyon
In 1 keer geslaagd voor theorie door het theorieweekend, zeker een aanrader om te nemen! En in 2 keer geslaagd dankzij de goede lessen van Corné. Heel erg bedankt voor de lessen!!
Marloes
Lieve Marrigje super bedankt voor de goede en leuke lessen! Ik was super zenuwachtig maar door de goede begeleiding en het vertrouwen dat Marrigje mij gaf, heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Ik ging altijd met super veel plezier naar de rijlessen toe en doordat er een hele relaxte en gezellige sfeer hing vlogen ze voorbij (jammer genoeg). Ik heb een super tijd gehad en kijk er met een lach op terug. Ik ga het gelach en geouwehoer dan ook zeker weten missen!
Dyantha
Altijd hele leuke lessen gereden met Corné, in twee keer het rijbewijs gehaald. Bedankt voor het vertrouwen en de gezelligheid! En nu op naar de veilige kilometers.
Jelle
Door de duidelijke uitleg van Marrigje, na gezellige en goede lessen de eerste keer examen meteen raak! Marrigje legt uit wat je kan verwachten en waar extra op te letten bij bijzondere situaties. Maar ze laat je situaties ook zelf ontdekken als je dat wilt. Is kritisch als dat moet, waardoor je elke les wel weer meer leert, maar is zeer positief als dingen goed gaan. En daarnaawt erg gelachen met haar. Ik zou Marrigje zeker aanraden!