Laat een leuk bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres 54.227.157.163 op.
Het is mogelijk dat uw inzending pas zichtbaar is in het gastenboek nadat we deze hebben beoordeeld.
We behouden ons het recht voor om items te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
267 entries.
Céline
Hele fijne tijd gehad bij Marrigje! Mijn rijbewijs heb ik in één keer gehaald door de goede begeleiding. Ik mis de gezellige rijlessen nu al ;).
Eli
Het was gezellig met Bart van den Hatert om tijdens het rijlessen naar mooie vrouwen te kijken, maar onthoud: ogen op de weg!
Wouter
In een keer geslaagd door marrigje Top!
Marieke
Super leuke tijd gehad bij Marrigje in de auto! Bijna jammer dat ik nu zelf veilig de weg op kan. Super bedankt voor alle leerzame lessen en heel veel succes in de toekomst.
Ricky
Door Corné zijn uitleg en hulp heb ik mijn praktijk examen in één keer kunnen behalen, enorm bedankt Corné! Het theorie weekend heeft mij ook goed geholpen bij het behalen van het theorie examen.
Gurgen
Leuke rijschool en een hele goede rijinstructeur genaamd Corné. Bedank voor alle leuke en leerzame lessen een correcte rijschool 👍
Mia
Dankjewel Vincent! Je hebt mij echt goed begeleid en ik heb altijd leuke lessen gehad. Bedankt dat je mij de moed heb gegeven om door te zetten!
Loek
Na 2x heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. De tijd vloog voorbij met een leuke en gezellige rij instructeur. Ondanks de tegenslag van de 1e keer ging ik de keer erop met veel plezier weer naar rijles toe. Ik wil je hartelijk bedanken voor de leuke tijd. Marrigje. Veel succes verder en ik raad iedereen zeker aan om rijles bij je te nemen.
Amber
Bart, bedankt voor de geweldige lessen! Het was erg fijn dat alles rustig werd uitgelegd.
Kristian
Leuke rijschool met een goede rij instructeur Corné Een goede leraar die je zwakke punten goed behandeld